Geer Park Elementary School

Virtual Day Updates

Geer Park Families, 

As you may already know, Tuesday, March 1st is Election Day. On this day, school will be VIRTUAL. All students throughout Dearborn Schools will attend classes ONLINE via ZOOM during regular school hours. Students will log into Zoom from their teacher’s Schoology page with their camera ON and participate in class. Teachers will be delivering instruction through Zoom. Students WILL NOT attend in-person. Please be sure that your child has technology to support online learning on this day. Your child MUST attend school by logging into Zoom or they WILL be marked absent. They may attend via a desktop computer, laptop, tablet, or smartphone that has Zoom. Your child’s teacher will be sharing more information with you on Friday. Students who have not yet been issued a Chromebook through the school will be issued one on Monday for one-time use. 
Feel free to call the office if you have any questions. Thank you for your support!

عائلات جير بارك ،

كما تعلمون ، الثلاثاء ، الأول من مارس هو يوم الانتخابات. في هذا اليوم ستكون المدرسة افتراضية. سيحضر جميع الطلاب في مدارس ديربورن الفصول الدراسية عبر الإنترنت عبر زووم خلال ساعات الدراسة العادية. سيقوم الطلاب بتسجيل الدخول إلى زووم من صفحة سكولوجي الخاصة بمعلمهم مع تشغيل الكاميرا الخاصة بهم والمشاركة في الفصل. سيقدم المعلمون التعليمات من خلال زووم . لن يحضر الطلاب شخصيًا. يرجى التأكد من أن طفلك لديه التكنولوجيا لدعم التعلم عبر الإنترنت في هذا اليوم. يجب أن يذهب طفلك إلى المدرسة عن طريق تسجيل الدخول إلى زووم وإلا فسيتم وضع علامة عليه غائبًا. يمكنهم الحضور عبر جهاز كمبيوتر مكتبي أو كمبيوتر محمول أو جهاز لوحي أو هاتف ذكي به زووم . سيشارك مدرس طفلك المزيد من المعلومات معك يوم الجمعة.

سيتم إصدار جهاز جهاز كروم بوك للطلاب الذين لم يحصلوا بعد على جهاز كروم بوك من خلال المدرسة يوم الاثنين لاستخدامه مرة واحدة.

لا تتردد في الاتصال بالمكتب إذا كان لديك أي أسئلة. شكرا لدعمكم!