Geer Park Elementary School

Important Announcements إعلانات مهمة

Geer Park Families, 
Two important announcements:
1. We are holding a special “Black Tie” Iftar dinner for our 3rd through 5th Grade students. Please see the attached invite for more information, tickets go on sale tomorrow. Black Tie Iftar
2. Parent Meeting on Thursday, April 14th, 2022 @ 9:30am in Room 104. Topic: “Supporting the Physical Health of our Students” with special guests from ACCESS Community Health and Hype Athletics. We will have a raffle for a gift card to Greenland Supermarket as well as a prize for the child of every parent in attendance. 
Thank you!

عائلات جير بارك ،

إعلانان مهمان

نقيم عشاء إفطار “بلاك تاي” خاص لطلابنا من الصف الثالث حتى الخامس. يرجى الاطلاع على الدعوة المرفقة لمزيد من المعلومات ، سيتم طرح التذاكر للبيع غدًا. إفطار بلاك تاي

اجتماع أولياء الأمور يوم الخميس 14 أبريل 2022 الساعة 9:30 صباحًا في الغرفة 104. الموضوع: “دعم الصحة البدنية لطلابنا” مع ضيوف خاصين من الوصول إلى منظمة صحة المجتمع و منظمة الرياضية. سنجري يانصيب على بطاقة هدايا إلى سوبر ماركت جرينلاند بالإضافة إلى جائزة لطفل كل من الوالدين الحاضرين.

شكرًا لك!