Geer Park Elementary School

Half Day Change – Now Oct. 30th

District Message:

“A notice for our elementary parents – Dearborn Public Schools has moved the half day for elementary students originally scheduled for Nov. 6 up to Oct. 30. 

Teachers will use the afternoon that day to get grades ready for report cards.  The first marking period ends on Oct. 30 for all grades this year. A Google calendar with our most up to date days is always available on the district website on the home page and on our calendar page. “

رسالة المنطقة:

“إشعار لأولياء الأمور في المرحلة الابتدائية – لقد نقلت مدارس ديربورن العامة نصف يوم للطلاب الابتدائي كان مقررًا أصلاً في 6 نوفمبر حتى 30 أكتوبر.

سيستخدم المعلمون فترة ما بعد الظهيرة في ذلك اليوم لتجهيز الدرجات لبطاقات التقارير. تنتهي فترة التصحيح الأولى في 30 أكتوبر لجميع الصفوف هذا العام. يتوفر تقويم Google مع أحدث أيامنا دائمًا على موقع الحي على الصفحة الرئيسية وعلى صفحة التقويم الخاصة بنا. “