Geer Park Elementary School

End of Year Car Parade


Hello Geer Park Families,

As we wrap up the school year, the Geer Park Team would like to say farewell and happy summer to all our students. On Thursday, June 11th,  we will be having an “End of Year” (car ) parade for all families from 1-2pm. Beginning at 1:00 pm, our team will be standing in front of the school to wave goodbye to our students.


 We ask that everyone begins the drive Eastbound on Prospect as you pass the school.

There will be no stopping, but a continuous flow of traffic to accommodate all families as we wave goodbye. We hope to see you there!

موكب نهاية العام
  مرحبًا عائلات Geer Park ،بينما ننهي العام الدراسي ، يود فريق Geer Park أن يودع طلابنا جميعًا. يوم الخميس ، 11 يونيو ، سيكون لدينا عرض “نهاية العام” (سيارة) لجميع العائلات من الساعة 1 ظهرًا. بدءًا من الساعة 1:00 مساءً ، سيقف فريقنا أمام المدرسة لتوديع طلابنا.

  نطلب من الجميع بدء الرحلة باتجاه الشرق على بروسبكت أثناء اجتيازك للمدرسة.
لن يكون هناك توقف ، ولكن التدفق المستمر لحركة المرور لاستيعاب جميع العائلات ونحن نودّعك. نأمل أن نراكم هناك!