Geer Park Elementary School

Playworks at Home

Check out these Playworks resources:

  • Daily online live stream recess on Playworks Facebook (@MakeRecessCount). Starting March 20, a Playworks Coach will provide a virtual recess at 12:00 p.m., 2:00p.m., and 4:00p.m. every school day Monday – Friday 
  • eLearning: Videos of adults leading Playworks games, minute movers, and stretches for kids that can be embedded into eLearning systems, shared on social media, embedded on websites, and more. Check out this example. These resources and more can be found on Playworks.org/PlayAtHome
  • Play At Home Playbook:  This includes instructions for games that are adaptable and can be played with little to no equipment and with the CDC recommended guidelines for social distancing. These can be printed and distributed with homework and/or placed on school websites. 

تحقق من موارد Playworks التالية:

عطلة البث المباشر عبر الإنترنت يوميًا على Playworks Facebook (MakeRecessCount). اعتبارًا من 20 مارس ، سيوفر مدرب Playworks عطلة افتراضية في الساعة 12 ظهرًا و 2 ظهرًا و 4 مساءً. كل يوم دراسي من الاثنين إلى الجمعة
التعليم الإلكتروني: مقاطع فيديو للبالغين الذين يقودون ألعاب Playworks ، ومحركات دقيقة ، وامتدادات للأطفال يمكن دمجها في أنظمة التعليم الإلكتروني ، ومشاركتها على وسائل التواصل الاجتماعي ، ومدمجة على مواقع الويب ، والمزيد. تحقق من هذا المثال. يمكن العثور على هذه الموارد والمزيد على Playworks.org/PlayAtHome
Play At Home Playbook: يتضمن هذا تعليمات للألعاب القابلة للتكيف والتي يمكن تشغيلها مع القليل من المعدات أو بدونها ومع الإرشادات الموصى بها من مركز السيطرة على الأمراض للمسافة الاجتماعية. يمكن طباعتها وتوزيعها مع الواجبات المنزلية و / أو وضعها على مواقع المدرسة.