Geer Park Elementary School

Learning Updates

Please continue to check your teacher’s blog and DOJO, the school website, and the district website for updated information over the next month. We are planning to have resources for learning for all students posted on blogs and DOJO. We will continue to post updates on this site as information becomes available. Please stay safe and healthy during this time away from school. We look forward to welcoming everyone back on Monday, April 13, 2020.

يُرجى متابعة التحقق من مدونة معلمك و DOJO وموقع المدرسة وموقع المقاطعة للحصول على معلومات محدثة خلال الشهر القادم. نحن نخطط للحصول على موارد للتعلم لجميع الطلاب المنشورين على المدونات و DOJO. سنواصل نشر التحديثات على هذا الموقع عندما تصبح المعلومات متاحة. يرجى البقاء آمنًا وصحيًا خلال هذا الوقت بعيدًا عن المدرسة. نتطلع إلى الترحيب بالجميع يوم الإثنين 13 أبريل 2020.